24
Οκτ
2015
3

Δραστηριότητες Συλλόγου 2015-16

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα δραστηριοτήτων του Συλλόγου, τα οποία θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.
Ο Σύλλογος έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός δραστηριοτήτων που θα καλύπτει τις ανάγκες και επιθυμίες των παιδιών μας. Επιπρόσθετα, μετά από αυστηρή επιλογή, οι δάσκαλοι των δραστηριοτήτων είναι όλοι πτυχιούχοι, καταξιωμένοι επαγγελματίες , με πολλές διακρίσεις και εξειδίκευση στο αντικείμενο τους.
Οι δραστηριότητες του συλλόγου μας για τη σχολική χρονιά 2015-2016 είναι:
1.Ποδόσφαιρο 5×5
Δάσκαλος: Νικόλαος Μάνος (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου και στη Αθλητική Διοίκηση. Συμμετείχε σαν επαγγελματίας στον Απόλλωνα Σμύρνης. Έχει εργαστεί στον Πανελλήνιο και στον Ηλυσιακό διδάσκοντας ποδόσφαιρο σε μικρές ηλικίες.)
2.Μπάσκετ
Δάσκαλος: Διαμαντόπουλος Σπύρος, εν ενεργεία επαγγελματίας στην καλαθοσφαίριση.σε ομάδες της Α1-Α2(Α.Ε.Ν.Κηφισιάς, Αμύντας, κα), απόφοιτος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
3.Εργαστήριο δημιουργικού παιχνιδιού
Δασκάλα: Κατερίνα Διαμαντή (πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εργάζεται στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων Δήμου Αλίμου, υλοποίηση δραστηριοτήτων για τα τμήματα εικαστικών και θεατρικού παιχνιδιού.)
4.Σκάκι
Δάσκαλος: Νικόλαος Μενδρινός (θεωρείται ‘εθνικός μαιτρ’ έχοντας στο παρελθόν διατελέσει μέλος Προεθνικών ομάδων και της εθνικής ομάδας Νέων το 1984.Προπονητής Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας από το 2005.Πρωταθλητής Ελλάδας 2011, 2013, 2014.)
5.Ρυθμική
Δασκάλα: Χρύσα Παύλου (1994-2002 αθλήτρια αγωνιστικής ρυθμικής γυμναστικής στον αθλητικό σύλλογο Γαλατσίου, όπου προπονήθηκε σε επίπεδο πρωταθλητισμού με πανελλήνιες διακρίσεις. Προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής στον αθλητικό σύλλογο ΄΄ΣΠΟΡΤΙΓΚ΄΄ σε παιδιά ηλικίας 3-16 ετών.)
6.TAE KWO DΟ
Δάσκαλος: Παναγιώτης Μαυραειδής (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ,Αναγνωρισμένος προπονητής από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό WTF και ΕΤUC(ευρωπαική ένωση Ταεκβοντό).Ασχολείται επαγγελματικά με Ταεκβοντό από το 1991.)
7.Παραδοσιακός χορός
Δασκάλα: Ευαγγελία Οικονόμου (καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού, πρώτη απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς και την πετοσφαίριση)
8.Πινγκ-Πονγκ
Δάσκαλος: Θεόδωρος Μάρτος (προπονητής ΓΣ Άρη Βούλας από το 2009, κατάκτηση πρωταθλήματος Α1 τη χρονιά 2007-2008,ασχολείται με την επιτραπέζια αντισφαίριση από το 1998)
9.Αρμόνιο
Δασκάλα: Eμμανουέλα Φλαμουρίδου (πτυχιούχος καθηγήτρια Ανωτέρων Θεωρητικών Πιάνου-Αρμονίου-Φωνητικής, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικοπαιδαγωγικά πάνω στην ψυχολογία της μουσικής εκπαίδευσης και στο ρόλο της στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού)
10.Tumbao
Δασκάλα: Μαρία Κάπου (απόφοιτη σχολής «Ανωτάτη –Επαγγελματική Σχολή Χορού Νίκης Κονταξάκη», έχει διατελέσει δασκάλα χορού, ρυθμικής, μουσικοκινητικής αγωγής, hip hop και tumbao instructor σε γυμναστήρια και σχολές χορού. Υπάρχει σχετικό βίντεο με τη δασκάλα μας στο Yοutube.
11. Μοντέρνος Χορός
Δασκάλα: Δέσποινα Χουζούρη (απόφοιτη Ανωτάτης – Επαγγελματικής Σχολής Χορού), έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Μοντέρνου Χορού στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, είναι πολλά χρόνια στο Σχολείο με σπουδαίες παραστάσεις των μαθητών μας στο θέατρο Κάρολος Κουν.
12. Εικαστικά
Δασκάλα: Βασιλική Αναστασίου (απόφοιτη Σχολής Καλών Τεχνών & Συντήρησης Αρχαιοτήτων), μεταπτυχιακό στη Σχολή Καλών Τεχνών στη Ζωγραφική & Χαρακτική, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ζωγραφικής για παιδιά & ενήλικες και εργάζεται σε Σχολείο στο μάθημα των Εικαστικών.
Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι τα δύο πρώτα μαθήματα κάθε δραστηριότητας θα είναι δωρεάν ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν την κάθε δραστηριότητα και να μιλήσουν με τους καθηγητές .