12
Μαρ
2016
4

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αποκριάτικη εκδήλωση μας

Ευχαριστούμε πολύ όλους του γονείς και τα παιδιά που μας έκαναν τη τιμή να έρθουν στην αποκριάτικης εκδήλωσης μας που έγινε στις 6 Μαρτίου. Η προσέλευση ήταν πέρα κάθε προσδοκίας, αφού εξαντλήθηκαν οι προσκλήσεις του Συλλόγου και το σχολείο μας να γεμίσει ασφυκτικά από προσκεκλημένους.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστούμε πολύ όλους τους δωροθέτες-χορηγούς μας για τα δώρα που μας προσέφεραν και μας βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Πιο αναλυτικά ευχαριστούμε:
τη Vodafone και ιδιαίτερα την κα Τσίπα-Πέτρου Βίκυ, τα κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ», τον Σπύρογλου Τάσσο με το κατάστημα δώρων «giftfinder.gr», το κατάστημα Χαλιών-Μοκετών Δ.Μητσόπουλος ΕΠΕ, τα Οπτικά Ι.Χατζάρα, τα καταστήματα «BLANK», τα καταστήματα «Liana’ s Parfum», βιβλιοπωλείο «Το ταξίδι», φαρμακείο της κας Νομικού Μ., το Μάρκετ Κρεάτων «Δρακόπουλος», το ιχθυοπωλείο «ψαράκι στη σχάρα», το Αρτοποιείο «Captain», το κατάστημα ειδών υγιεινής «Studio Bagno Loukidis», το κατάστημα ηλεκτρ. ειδών «Spanos Electronics», το κατάστημα υδραυλ. ειδών «Δ.Μπίμπας & ΣΙΑ ΕΕ», τα καταστήματα ΜΑΧ, το κατάστημα «DOMUS», το κατάστημα ενδυμάτων Shop & CO, φαρμακείο του κου Ανωμερίτη Λ., το κατάστημα Οίνου Γεω.Πλούσος, το κατάστημα ενδυμάτων «Aldi Rock Star», το κατάστημα «IL PAVONE», το βιβλιοπωλείο Γ.ΚΑΝΑΤΑΣ, το φαρμακείο του κου Παπαδά Μ., το κατάστημα CARAMEL, το φωτογραφείο ΒΕΚΡΙΣ, το κατάστημα «COMBO», τα κέντρα Ξένων Γλωσσών «ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ», τα κέντρα Ξένων Γλωσσών L.MALOUF, τα φυτώρια «Αντεμισάρη», το Γυμναστήριο ELIXIR, τα κομμωτήρια «QUEENS», το κατάστημα ΕΡ.Μ.Ε.Σ. – ΣΑΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Εκ μέρους του

Διοικητικού Συμβουλίου