2
Δεκ
2019
0

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε να υποδεχτούμε μαζί τις γιορτές με μουσική και κεράσματα και φυσικά να στολίσουμε με χριστουγεννιάτικα φώτα και χαρούμενα στολίδια το σχολείο μας και τις καρδιές μας, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019. 

Το ημερήσιο πρόγραμμα της γιορτής μας περιλαμβάνει:

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΪ

9:30 – 14:00 Μπαζάρ second hand βιβλίων για ενήλικες και παιδιά* (αν έχετε κι εσείς, μπορείτε να μας τα φέρετε στα γραφεία του Συλλόγου)

9:15 – 11:15 Εργαστήρι Εικαστικών: Στολίζουμε τα τριγωνάκια για τα κάλαντα

9:30 – 14:00 Μπαζάρ χειροποίητων ειδών (γούρια, στολίδια, κοσμήματα, είδη δώρων) για μεγάλους και μικρούς*

ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

17:30- 21:00 Μπαζάρ χειροποίητων ειδών και second hand βιβλίων*

18:00-19:00 Στολίζουμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και το σχολείο μας (περιμένουμε και το δικό σας στολίδι)  

19:00-20:30 Εορταστικό πρόγραμμα από τους μαθητές (κιθάρες-χορωδία-παραδοσιακοί χοροί)

Το απόγευμα θα υπάρχει στημένο Photo booth για οικογενειακές φωτογραφίες καθώς και το Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη για να γράψετε και να στείλετε το γράμμα σας.

Χριστουγεννιάτικος Μπουφές: Επειδή στο σχολείο είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια περιμένουμε τα γλυκά ή τα αλμυρά σας εδέσματα. Ο Σύλλογος κερνάει τα ποτά!

Τα Αστεράκια της Αγάπης 

Ο Σύλλογος, οι γονείς και τα παιδιά θα δείξουν για ακόμη μία φορά το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο στηρίζοντας το Make a Wish Greece. Όλη την ημέρα τα Αστεράκια της Αγάπης θα πωλούνται στο σχολείο μας για να κάνουμε τις γιορτές των παιδιών που μας έχουν ανάγκη ακόμα πιο όμορφες!

make-a-wish-star

Η σχολική μας εφημερίδα

Την ημέρα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής θα βρείτε στο σχολείο και το πρώτο τεύχος της μαθητικής εφημερίδας του σχολείου μας, που την ετοίμασαν με πολύ φροντίδα και αγάπη τα παιδιά της συντακτικής μας ομάδας. Μεταξύ πολλών άλλων, θα διαβάσετε και τη συνέντευξη που πήραν οι μαθητές από τον Δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, η οποία δίνει και «ειδήσεις» που αφορούν άμεσα το σχολείο μας.

6oDimAlimou-efimerida

Η έκδοση της μαθητικής εφημερίδας έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Η συντακτική ομάδα είναι ανοιχτή σε νέους συνεργάτες που μπορούν απλά να έρθουν στις συναντήσεις της, κάθε Σάββατο 11:30 – 12:30.

 

*Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το bazaar θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του σχολείου μας (έπειτα από συνεννόηση με τον διευθυντή και τους δασκάλους)