3
Νοέ
2019
0

Σχολική φωτογράφιση 2019

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 7 & την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια σχολική φωτογράφιση των μαθητών. Ο δάσκαλος κάθε τμήματος θα ορίσει σε ποια από τις δύο ημέρες θα γίνει η φωτογράφιση της κάθε τάξης.

Ακούσαμε τα σχόλιά σας για την περσινή χρονιά και φέτος αλλάξαμε συνεργάτη φωτογράφο, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα της φωτογράφισης των παιδιών και της εκτύπωσης. Είμαστε σίγουροι ότι η φετινή μας επιλογή ανταποκρίνεται σε πολύ πιο υψηλές απαιτήσεις ποιότητας. Το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

1 πακέτο:  €15 2 πακέτα:  €28 3 πακέτα:  €40 + €12 από το 4ο πακέτο και άνω

 

Όπως ίσως γνωρίζετε, πέρυσι ο Σύλλογος Γονέων αντιμετώπισε πολύ σοβαρό πρόβλημα με τη συγκέντρωση των χρημάτων για τη φωτογράφιση. Έως και τα τέλη Μάϊου 2018 υπήρχαν πολυάριθμα πακέτα φωτογραφιών που ούτε είχαν πληρωθεί, ούτε είχαν επιστραφεί με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί το ταμείο του Συλλόγου με το κόστος τους.

Για να μην επιβαρυνθεί λοιπόν και φέτος το ταμείο με τέτοιου είδους χρεώσεις, θέλουμε να επιβεβαιώσετε ότι επιθυμείτε να παραλάβετε το πακέτο των φωτογραφιών στο σπίτι 1) με προεξόφληση της αξίας του/των φωτογραφικών πακέτων (βλ. αναλυτικό πίνακα) και 2) με μια δήλωση συναίνεσης (απόκομμα στο τέλος της σελίδας ενημέρωσης).

Για διευκόλυνση όλων η προεξόφληση και η προσκόμιση της δήλωσης συναίνεσης μπορεί να γίνεται:

α) στο γραφείο του Συλλόγου τις ημέρες και ώρες των δραστηριοτήτων (Τετάρτη & Παρασκευή 5.30 – 8.30 μμ και Σάββατο 9.30πμ-1.30μμ) και επιπλέον

β) στο γραφείο του Συλλόγου από Τετάρτη 30 Οκτωβρίου έως και Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 8.00-8.30 πμ.

*Σημειώνεται ότι η προκαταβολή επιστρέφεται εξ’ολοκλήρου, σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το πακέτο έως και 15 ημέρες μετά την παραλαβή του.

Η τελική λίστα των παιδιών που θα φωτογραφηθούν θα συμπληρωθεί έως και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 8.30μμ με την προεξόφληση των πακέτων η οποία και θα παραδοθεί την ημέρα της φωτογράφισης (7 Νοεμβρίου 2019).

Ευχαριστούμε θερμά και εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Φιλικά,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

==================================================================================================

 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Με την παρούσα δηλώνω ότι [  ] ΣΥΝΑΙΝΩ / [  ] ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΩ για τη συμμετοχή του μαθητή/της μαθήτριας [όνομα]______________________ [Επώνυμο] _______________________________________ Τάξη:_____ Τμήμα:_____ στην ετήσια σχολική φωτογράφιση 2019, και ότι ΕΠΙΘΥΜΩ / ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ την παρουσία του/της στην ομαδική φωτογραφία της τάξης.

Ονοματεπώνυμο Γονέα/Kηδεμόνα:_________________________ Υπογραφή: ______________________________

 

==================================================================================================