10
Σεπ
2019
0

Εκπτώσεις στα μέλη του Συλλόγου Γονέων!

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων φροντίσαμε φέτος ώστε η εξόφληση της ετήσιας συνδρομής στο Σύλλογο, ύψους 10 ευρώ, με την οποία στηρίζετε την προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος για να υποστηρίξει την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και τις δράσεις του, να έχει ένα όφελος και για τις οικογένειές σας. 

Έτσι εξασφαλίσαμε, για τη σχολική χρονιά 2019-2020, μια σειρά από εκπτώσεις και προσφορές  σε καταστήματα και επιχειρήσεις της γειτονιάς μας. Απολαμβάνετε το προνόμιο αυτό με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους στο Σύλλογο Γονέων, την οποία αποκτάτε με την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και καλούμε και εσάς, αν είστε καταστηματάρχης ή επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας, να ενταχθείτε στο πρόγραμμα. Η λίστα των επιχειρήσεων που προσφέρουν εκπτώσεις και προνόμια στα μέλη του Συλλόγου Γονέων θα ανανεώνεται διαρκώς μέσα στους μήνες που ακολουθούν. 

Εκπτώσεις για τα μέλη του Συλλόγου Γονέων θα βρείτε στις εξής επιχειρήσεις:

Επιχείρηση Εκπτώσεις  Διεύθυνση
Κομμωτήριο Beauty Corner Έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες Καρυάτιδων 82 & 17ης Νοεμβρίου, Άλιμος 
Οπτικά Ιωάννης Χρ. Χατζάρας  Έκπτωση 30% σε γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου.

Η έκπτωση δεν προστίθεται σε περίοδο εκπτώσεων 

Την περίοδο των εκπτώσεων αν η έκπτωση είναι μεγαλύτερη σε κάποιο προϊόν, ισχύει η μεγαλύτερη, αν είναι μικρότερη ισχύει η έκπτωση 30%. 

Ναυσικάς 61, Π. Φάληρο
We Love Pinatas (Χειροποίητες πινιάτες)  Έκπτωση 15% στις παιδικές πινιάτες για πάρτυ  www.jamjar.gr/store/welovepinatas 
Ωδείο Ηριδανός  10% έκπτωση στα δίδακτρα για όλα τα μουσικά όργανα Λυσικράτους & Αλαμάνας 15, Άλιμος
Κέντρα Γλωσσών “Γλωσσόμάθεια” Σε όλες τις ΝΕΕΣ εγγραφές, 10% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα για όλες τις γλώσσες και για όλα τα επίπεδα. Μεγ. Σπηλαίου 8 Άλιμος

 

Βιβλιοπωλείο “Το ταξίδι” Έκπτωση 12% σε όλες τις αγορές σας Λεωφόρος Καλαμακίου 86, Άλιμος