5
Δεκ
2019
0

Ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών και φιλανθρωπικές δράσεις του σχολείου

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον Διευθυντή του σχολείου μας, στις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται τα εξής:

Ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών

Η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών κατά το πρώτο τρίμηνο θα πραγματοποιηθεί:

α. την Τρίτη, 17 Δεκ 2019: Προφορική ενημέρωση των γονέων των μαθητών/τριών Α΄ Δημοτικού και επίδοση Ελέγχων Προόδου 1ου τριμήνου Γ΄ και Ε΄ τάξεων (13.20-14.00).

β. την Τετάρτη, 18 Δεκ 2019: Προφορική ενημέρωση γονέων μαθητών/τριών Β΄ Δημοτικού και επίδοση Ελέγχων Προόδου 1ου τριμήνου Δ΄ και Στ΄ τάξεων (13.20-14.00).

Οι εκπαιδευτικοί Αγγλικής και Εικαστικών θα δέχονται στο Γραφείο Δασκάλων.

Οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής θα δέχονται στο Τμήμα Ένταξης (Ισόγειο).

Η εκπαιδευτικός Πληροφορικής θα δέχεται στην Αίθουσα Πληροφορικής.

Οι μαθητές/τριες θα σχολάσουν κανονικά (13.15) από την πόρτα της αυλής (Αλαμάνας), έπειτα θα εισέλθουν οι γονείς και η αποχώρηση όλων θα γίνει από την κόκκινη πόρτα επί της οδού Μανδηλαρά. 2.

Συγκέντρωση τροφίμων για το Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Ζωοδόχος Πηγή».

Τις ημέρες των εορτών το σχολείο μας συμμετέχει στη συγκέντρωση τροφίμων για το Φιλανθρωπικό Σύλλογο «Η Ζωοδόχος Πηγή». Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα από Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Εκκλησιασμός μαθητών

Ο εκκλησιασμός των μαθητών – μαθητριών έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Παλαιού Φαλήρου. Οι μαθητές μπορούν να μεταλάβουν, εφόσον είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι των μαθητών

Οι μαθητές/τριες οργάνωσαν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ (ΠΑΖΑΡΙ). Το ΠΑΖΑΡΙ θα είναι ανοιχτό για μαθητές/τριες αλλά και γονείς κατά την ώρα επίδοσης ελέγχων τις ημέρες Τρίτη (17 Δεκεμβρίου) και Τετάρτη (18 Δεκεμβρίου) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας».