24
Σεπ
2020
0

Διαδικτυακή ενημέρωση σε γονείς για τον COVID-19

Μία διαδικτυακή ενημέρωση για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση του κορωνοϊού SARS-CoV-2 με έμφαση στον χώρο του σχολείου θα διεξαχθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρες 17:00-18:30μέσω της πλατφόρμας Webex Events.

Τη διαδικτυακή ενημέρωση συνδιοργανώνουν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, στο πλαίσιο της υποστήριξης της σχολικής κοινότητας, σε συνεργασία με την κα Μαρία ΤσολιάΚαθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Παν/μίου Αθηνών, Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», και τον κ. Γκίκα Μαγιορκίνη, Επίκουρο Καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλη και οι δύο της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες (Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων) του Υπουργείου Υγείας για τη διαχείριση του κορωνοϊού.

Όποιος ενδιαφέρετε να παρακολουθήσει την ενημέρωση, θα πρέπει να ακολουθήσει τις ακόλουθες οδηγίες:

 α. Συνδεθείτε με τον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο τουλάχιστον 15΄-20΄ λεπτά πριν την ορισμένη ώρα έναρξης της τηλεδιάσκεψης.

 

Event: Πρόληψη και Αντιμετώπιση του SARS-CoV2 με Έμφαση στον Χώρο του Σχολείου
Event address for attendees: https://cisco.webex.com/cisco/onstage/g.php?MTID=ecb8592bedd29d91a412f66d61c2081c2
Date and time: Monday, September 28, 2020 5:00 pm
Greece Summer Time (Athens, GMT+03:00)
Duration: 1 hour 30 minutes
Event number: 162 268 6920
Event password: eschool (3724665 from phones)

β. Στη συνέχεια μπορείτε να δώσετε όνομα και επίθετο (για να γνωρίζουμε ποιοι εισέρχονται στην αίθουσα), ένα email και το password*.

γ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πατήσετε αποκλειστικά μόνο, την επιλογή Join by browser

 * Το Event Number αφορά σε όσους/ες θελήσουν να συνδεθούν από κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Οι διοργανωτές της ενημερωτικής τηλεδιάσκεψης σημειώνουν επίσης ότι:

  • Οι συμμετέχοντες/ουσες θα μπορούν να θέσουν επώνυμα και σημειώνοντας την ιδιότητα τους (γονέας-σχολείο) ερωτήματα ή προβληματισμούς που άπτονται του θέματος, στο chat της τηλεδιάσκεψης, τηρώντας τους αρμόζοντες κανόνες κοινωνικής ευπρέπειας και σεβασμού απέναντι σε όλους τους συμμετέχοντες, τους προσκεκλημένους ομιλητές και διοργανωτές, αλλά και επί της διαδικασίας.
  •  Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα υπάρξει διάθεση ειδικής φόρμας ανώνυμης αποτίμησης και κατάθεσης προτάσεων για μελλοντικές επιμορφωτικές δράσεις αγωγής και προαγωγής της υγείας που άπτονται των ενδιαφερόντων και αναγκών των συμμετεχόντων/ουσών γονέων και κηδεμόνων, η οποία θα μπορεί να συμπληρωθεί και μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης (με αντιγραφή του ηλεκτρονικού συνδέσμου στο browser, συμπλήρωση των πεδίων και υποβολή έως τις 20:00 της ίδιας ημέρας).
  • Τα προσωπικά δεδομένα που θα δοθούν από τους συμμετέχοντες/ουσες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές μόνο για τους σκοπούς της συνάντησης (σύνδεση) και δεν θα διατεθούν σε κανένα άλλο φυσικό πρόσωπο ή εταιρεία και για κανένα λόγο.